Ειδήσεις

Η Πυροσβειστική Υπηρεσία Ρόδου κοντά στην δοκιμαζόμενη από τις πλημμύρες Σύμη

Την Δευτέρα 13-11-2017 και περί ώρα 18:00 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί της Σύμης. Από την Π.Υ. Ρόδου αναχώρησαν την 22:00 της ίδιας ημέρας τρία (3) πυροσβεστικά οχήματα για παροχή βοηθείας.

Η Υπηρεσία μας επενέβη συνολικά σε εννέα  (9) περιπτώσεις άντλησης υδάτων από υπόγειους χώρους, μία (1) κοπή δέντρου, καθώς επίσης συμμετείχε και στις προσπάθειες καθαρισμού των φερτών υλικών.

Στις επιχειρήσεις παροχής βοηθείας  συμμετείχαν συνολικά δεκαεννέα (19) άνδρες, με τρία  (3) πυροσβεστικά οχήματα, μαζί με εξοπλισμό και φορητές αντλίες.

Σημαντική ήταν επίσης και η συνδρομή των ακτοπλοϊκών εταιρειών «Dodekanisos Seaways» και «Blue star Ferries», οι οποίες μετέφεραν αφιλοκερδώς πυροσβεστικά οχήματα, εξοπλισμό και προσωπικό στο νησί της Σύμης, για την αμέριστη συμπαράσταση των οποίων η Διοίκηση της Π.Υ. Ρόδου εκφράζει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου