Αθλητικά

Νέες αναβαθμισμένες αύλειες αθλητικές εγκαταστάσεις στο 7ο Γυμνάσιο Ρόδου.

• Την προσεχή εβδομάδα ξεκινά η μεγάλη παρέμβαση σε 40 σχολικά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων του νησιού

Την ολοκλήρωση των εργασιών «διαμόρφωσης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου του 7ου Γυμνασίου Πόλεως Ρόδου», με την επίστρωση των νέων δαπέδων από ελαστικό υπόστρωμα, εναρμονισμένοι με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές οδηγίες και πρότυπα, αλλά και την πιστοποίηση των Διεθνών Ομοσπονδιών Αντισφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης, επέβλεψε την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Στυλιανού και κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου.
Ειδικότερα σύμφωνα με την υπ. αρ. πρωτ. 16/24309 Σύμβαση Κατασκευής Έργου, που υπέγραψε στις 13/05/2019 ο κ. Χατζηδιάκος με τον ανάδοχο εργολάβο Αντώνιο Νικολιά, εκτελέστηκε η «πιλοτική δράση ευματίων, διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 7ου Γυμνασίου Πόλεως Ρόδου», συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του συνόλου των αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του νησιού και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. πρωτ. 16/57020 -18-6-2018 σύμβασης έργου, ξεκινούν, την προσεχή εβδομάδα, τα έργα αναβάθμισης των αύλειων χώρων σε 40 σχολικά συγκροτήματα, στο σύνολο των σχολικών μονάδων των δημοτικών ενοτήτων του νησιού και της πόλης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
Το έργο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου για το έτος 2019 και με την υπ. αριθ.1529/2018 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2019 με πίστωση του ανωτέρου έργου 836.100 ευρώ και με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. 600.000 ευρώ και 236.100 ευρώ από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου.
Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου στην πόλη της Ρόδου θα εκτελεστούν εργασίες αναβάθμισης σε 13 σχολικά συγκροτήματα, 5 στη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού, 7 στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων, 6 στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου, 4 στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, 2 στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, 2 στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου και 1 στη Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου.
Το έργο σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης θα εκτελεστεί και θα παραδοθεί εντός 365 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου