ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Ρόδου το σημαντικό έργο αναβάθμισης φωτισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αφάντου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε από τη Δη­μο­τι­κή Αρχή του Αλέ­ξαν­δρου Κο­λιά­δη το ση­μα­ντι­κό έργο «Βελ­τί­ω­ση Φω­τι­σμού Αθλη­τι­κών Εγκα­τα­στά­σε­ων Δ.Ε. Αφά­ντου», με χρη­μα­το­δό­τη­ση από ίδιους πό­ρους του Δήμου Ρόδου.

Το συ­νο­λι­κό κό­στος του έργου ανέρ­χε­ται σε 66.000 ευρώ, και κα­λύ­φθη­κε από ίδιους πό­ρους του Δήμου και υπό­λοι­πα ΣΑΤΑ. Το έργο πε­ρι­λαμ­βά­νει την πλήρη ανα­βάθ­μι­ση του φω­τι­σμού, συ­μπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νων των πυ­λώ­νων, των κα­λω­διώ­σε­ων και των φω­τι­στι­κών σω­μά­των του Δη­μο­τι­κού Γη­πέ­δου Αφά­ντου.

Το έργο υλο­ποι­ή­θη­κε σε συ­νερ­γα­σία με την Αντι­δή­μαρ­χο Δ.Ε. Αφά­ντου Κα­τε­ρί­να Κα­ρα­γιάν­νη και τον Εντε­ταλ­μέ­νο Σύμ­βου­λο Αθλη­τι­σμού Μι­χά­λη Πλύ­γκο.

Ο χώρος είναι πλέον πιο ασφα­λής, λει­τουρ­γι­κός και σύγ­χρο­νος. Πρό­κει­ται για μια πα­ρέμ­βα­ση που ανα­βαθ­μί­ζει ου­σια­στι­κά την ει­κό­να του γη­πέ­δου, προ­σφέ­ρο­ντας κα­λύ­τε­ρες συν­θή­κες για τα σω­μα­τεία, τους αθλη­τές, τους θε­α­τές και τους κα­τοί­κους της πε­ριο­χής.

Έργα που άλλοι θε­ω­ρού­σαν «υπο­χρέ­ω­ση προς τους πο­λί­τες» αλλά δεν υλο­ποί­η­σαν, εμείς τα ολο­κλη­ρώ­σα­με και τα πα­ρα­δώ­σα­με.

Η απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα μιας Δη­μο­τι­κής Αρχής δεν κρί­νε­ται από με­λέ­τες, αλλά από πρά­ξεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.