Σύνοψη
⌄
- Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένας 57χρονος Γερμανός λουόμενος στην παραλία Αλυκές της Κω.
- Λουόμενοι στην περιοχή παρείχαν άμεσες πρώτες βοήθειες πριν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
- Διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξή του στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.
- Το Λιμεναρχείο Κω διερευνά την υπόθεση και έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένας 57χρονος Γερμανός λουόμενος στην παραλία Αλυκές, στο Τιγκάκι της Κω, το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, λουόμενοι που βρίσκονταν στην περιοχή έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την ανάσυρσή του από το νερό.
Στη συνέχεια ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Λιμεναρχείο Κω έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Πηγή : realvoice995.gr







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.