Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz.gr, ο Στάθης Παναγούλης δεν προτίθεται να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές, τα οποία περιλαμβάνουν το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

Το δεύτερο ρήγμα στην συγκυβέρνηση έρχεται από την πλευρά του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος βουλευτής ο οποίος θα καταψηφίσει τα προαπαιτούμενα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο ακόμα και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος δεν προτίθεται να παραιτηθεί μόνος του, αλλά θα περιμένει να τον διαγράψουν.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αφού το νομοσχέδιο με τη συμφωνία στα 48 προαπαιτούμενα των δανειστών εισάγεται προς ψήφιση στη Βουλή αύριο Πέμπτη με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Μετά την απόφαση του κ. Παναγούλη και του κ. Νικολόπουλου, μένει να διαπιστωθεί εάν θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις, είτε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την πλευρά των ΑΝΕΛ.

ereportaz.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ