Ειδήσεις

ΥΠΕΣ: Επέκταση του ηλεκτρονικού παραβόλου σε Δήμους και Περιφέρειες

Επέκταση της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου στις συναλλαγές του κοινού με τους δήμους και τις περιφέρειες σχεδιάζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί λεπτομερής καταγραφή όλων των παραβόλων που σχετίζονται με τον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και την ένταξη στην ηλεκτρονική διαδικασία (e-paravolo) όσων παραμένουν σε έντυπη μορφή.
Το έργο της καταγραφής θα αναλάβει επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών (υπουργείο Εσωτερικών, γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ).
Στη σύσκεψη επισημάνθηκε η ανάγκη σε κάθε δήμο και περιφέρεια να υπάρχει υπάλληλος/οι με αποκλειστική ενασχόληση την ηλεκτρονική υπηρεσία παραβόλων στις συναλλαγές με το κοινό και τις επιχειρήσεις.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου