Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Ενημέρωση για τα τουρνουά

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι οι εκτιμώμενες ημερομηνίες για την έναρξη των τουρνουά της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης είναι η 8η Νοεμβρίου για την Ρόδο και η 15η Νοεμβρίου για τα νησιά.
Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τις ομάδες ότι θα πρέπει να ετοιμάσουν τα δελτία των νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ οι Ακαδημίες που θα συμμετάσχουν με δύο τμήματα στα τουρνουά θα πρέπει να παραδώσουν ξεχωριστές λίστες με τους αθλητές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας ότι εκτιμώμενες ημερομηνίες για την έναρξη των τουρνουά είναι στις 8 Νοεμβρίου για την Ρόδο και στις 15 Νοεμβρίου για το Βόρειο Συγκρότημα με την ηλικιακή κατηγορία της Κ-12.
Μέχρι τις παραπάνω ημερομηνίες θα πρέπει να έχετε πλήρη φάκελο με τα δελτία της Κ-12 και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες.
Οι Ακαδημίες που συμμετέχουν με διπλές ομάδες, υποχρεούνται να παραδώσουν στην Ένωσή μας τις λίστες με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για κάθε τμήμα ξεχωριστά.
Όσες Ακαδημίες δεν είναι συνεπείς στα παραπάνω δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου