Σε κλίμα σύμπνοιας αλλά και αίσθημα μεγάλης ευθύνης για το έργο που θα πρέπει να επιτελέσει η ΝΔ όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2017 η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού 
κ. Στέλιου Κονταδάκη καθώς και του προέδρου της Π.Ο κ. Γεωργίου Σωτηρόπουλου.
Στην συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου, στην οποίαν έδωσαν το «παρών» πολλά στελέχη και μέλη του κόμματος, συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα, θέματα επικαιρότητας και κατατέθηκαν προτάσεις για την «επόμενη ημέρα» την οποία θα κληθεί να διαχειριστεί η ΝΔ, παραλαμβάνοντας την «καμένη γη» που θα αφήσουν πίσω τους φεύγοντας οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ενώ συζητήθηκαν και διαδικαστικά ζητήματα ενόψει του Συνεδρίου.
Ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης επικεντρώνοντας στο σύνθημα του Συνεδρίου «Είμαστε Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα», διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη  να αναλάβει την τεράστια ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, ώστε να περάσουμε από την Ελλάδα της στασιμότητας και της μιζέριας στην Ελλάδα της ανάπτυξης και των ευκαιριών.
Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης, ενημέρωσε τον γραμματέα Οργανωτικού για την προσπάθεια διεύρυνσης που επιτελείται σε όλα τα επίπεδα στα Δωδεκάνησα με σκοπό να καταγραφούν και να αποτυπωθούν οι πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που τα νησιά μας δοκιμάζονται από την αναλγησία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ώστε η ΝΔ ως κυβέρνηση να έχει έτοιμη ατζέντα για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που υπομένουν σήμερα οι νησιώτες.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν μέλη και στελέχη της ΝΔ τα οποία  επικεντρώθηκαν σε ζητήματα της επικαιρότητας και παρουσιάστηκαν οι θέσεις του κόμματος. Παράλληλα συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα ενώ κατατέθηκε σειρά προτάσεων που θα ενσωματωθούν στον νέο κανονισμό λειτουργίας των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ.
Αμέσως μετά τη συνεδρίαση, ακολούθησε η επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου στο κάλεσμα της οποίας ανταποκρίθηκαν στελέχη, μέλη, φίλοι, του κόμματος της ΝΔ αλλά και αρκετός κόσμος. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την δωρεά τροφίμων σε ιδρύματα της περιοχής μας.
 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ