Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Ματαίωσε την Καταστατική Γ.Σ., περιμένει τα νεότερα

Την αναμενόμενη αναβολή της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσής της, τη διενέργεια της οποίας είχε προγραμματίσει αρχικά για τις 22 Ιουνίου, επικύρωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης των μελών της. Δεδομένου πως η προθεσμία για την εναρμόνιση των καταστατικών των σωματείων παρατάθηκε μέχρι τις 31.12. 2022, η Ένωση, όπως και τα ποδοσφαιρικά σωματεία, πήραν την αναγκαία «ανάσα», περιμένοντας πλέον την τελική διαμόρφωση του αθλητικού νόμου, έτσι όπως αυτή θα προκύψει από την παρέμβαση στις διατάξεις του που αμφισβητούν οι διεθνής ομοσπονδίας UEFA και FIFA. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ:
«Λαμβάνοντας υπόψη την Τροπολογία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο “Κώδικας Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών και Λοιπές Διατάξεις ((Νόμος 4938/2022-ΦΕΚ 109/Α/6-6-2022)”, σύμφωνα με την οποία, η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας τροποποίησης του καταστατικού των αθλητικών σωματείων, αθλητικών ενώσεων και αθλητικών ομοσπονδιών είναι στις 31.12.2022, η Ε.Ε. της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με την απόφαση Νο 07/14.06.2022, αναβάλει για μεταγενέστερη ημερομηνία, την Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΣΔ, που είχε ορισθεί για τις 22.06.2022».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου