ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας Βατίου: Περιμένει τους τραυματίες, σιγουριά για την ανάκαμψη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση

Απροσ­δό­κητα μου­δια­σμένο είναι το ξεκί­νημα του Διαγόρα Βατίου στον φετινό πρω­τά­θλημα της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries. Τις δύο συνε­χό­με­νες εντός έδρας ισο­πα­λίες κόντρα σε Αστέρα Παστί­δας και Ιάλυσο δια­δέ­χθη­καν ισά­ριθ­μες ήττες στα ματς με τους Κλε­ό­βουλο στη Λίνδο και Κλεάνθη στο Βάτι, με τους “κυα­νέ­ρυ­θρους” της νότιας Ρόδου να πλη­γώ­νο­νται από τις πολλές και κομ­βι­κές απου­σίες τους.

Δια­φο­ρε­τικά δού­λε­ψαν κατά τη διάρ­κεια της προ­ε­τοι­μα­σίας τους, αλλιώς ανα­γκά­ζο­νται να παίξουν στα επίσημα παι­χνί­δια τους και μοιραία, δεν μπορούν να εμφα­νι­στούν εναρ­μο­νι­σμέ­νοι με τις πραγ­μα­τι­κές δυνα­τό­τη­τές τους.

Πάντως, ο προ­πο­νη­τής Γιάννης Καμπού­ρης δεν απο­γοη­τεύ­ε­ται, υπεν­θυ­μί­ζει πως κι άλλες φορές στο παρελ­θόν η ομάδα του βρέθηκε να αντι­με­τω­πί­ζει δύσκο­λες κατα­στά­σεις, υπο­γραμ­μί­ζει ξανά την εμπι­στο­σύνη του προς τους ποδο­σφαι­ρι­στές του και είναι βέβαιος πως με την επι­στροφή των τραυ­μα­τιών το συγκρό­τημά του θα ανα­κάμ­ψει και θα βρει τον δρόμο του.

Με αφορμή το πρό­σφατο ματς με τον Κλεάνθη, ο έμπει­ρος τεχνι­κός δήλωσε τα ακό­λουθα: “Είχαμε μία κακή απόδοση, έχουμε ένα κακό ξεκί­νημα, όμως έχουμε περάσει ως ομάδα όλα αυτά τα χρόνια κι άλλες άσχημες κατα­στά­σεις.

Θα προ­σπα­θή­σουμε να βρούμε τον δρόμο μας. Εύχομαι οι τραυ­μα­τίες μας να αρχί­σουν να επι­στρέ­φουν όσο το δυνατόν γρη­γο­ρό­τερα.

Το γεγονός της απώ­λειας τόσων παικτών είναι ένας σημα­ντι­κός λόγος που μας στοί­χησε απο­τε­λέ­σματα. Σε κάθε περί­πτωση, έχω απόλυτη εμπι­στο­σύνη σε όλα τα παιδιά και είμαι βέβαιος πως θα αντα­πε­ξέλ­θουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυ­ρία”.

Ο Δια­γό­ρας Βατίου δου­λεύει από την περα­σμένη Δευτέρα για το σαβ­βα­τιά­τικο παι­χνίδι της 5ης αγω­νι­στι­κής στο γήπεδο της Κρε­μα­στής, όπου θα αντι­με­τω­πί­σει τον Φοίβο που σε επίπεδο απο­τε­λε­σμά­των και προ­βλη­μά­των, δείχνει να βρί­σκε­ται σε παρό­μοια μοίρα.

Η κατά­σταση στις τάξεις της ομάδας μοιάζει να είναι ελαφρώς καλύ­τερη σε σύγκριση με τα όσα αντι­με­τώ­πισε την προη­γού­μενη εβδο­μάδα.

Ο Μάριος Μπαϊ­ρα­κτά­ρης επα­νήλθε στις προ­πο­νή­σεις και πιθανώς να προ­λά­βει το ματς της Κρε­μα­στής, στη διάθεση του Γιάννη Καμπούρη επα­νήλθε και ο Χρήστος Τσιώνης, ενώ την Πέμπτη θα ξεκα­θα­ρί­σει η συμ­με­τοχή του τερ­μα­το­φύ­λακα Κιου­πάκη, που αντι­με­τώ­πισε πρό­βλημα στη μέση και αισθά­νε­ται καλύ­τερα. Ατομικό πρό­γραμμα ξεκί­νησε ο Βαγ­γέ­λης Καρα­γιάν­νης, όπως και ο Μιχάλης Μόσχος, μόνο που ο τελευ­ταίος είναι βέβαιο πως δεν θα είναι σε θέση να αγω­νι­στεί.

Όσο για τον Σταύρο Μανί­καρο που έσπασε την κλείδα του, θα χρεια­στεί του­λά­χι­στον είκοσι μέρες ακόμα προ­κει­μέ­νου να απο­θε­ρα­πευ­τεί πλήρως.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.