Τοπικές Ειδήσεις

Αθώοι κρίθηκαν 3 Ροδίτες που κατηγορήθηκαν για απάτη από κοινού

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου αναβίωσε χθες υπόθεση με κατηγορούμενους έναν επιχειρηματία, έναν εργολάβο οικοδομών κι έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης υδραυλικών υλικών, που έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως για απάτη από κοινού από την οποία η συνολική ζημία του παθόντος και το αντίστοιχο περιουσιακό όφελος υπερβαίνει το ποσό των 73.000 ευρώ.

Στους δύο πρώτους έχει επιβληθεί συγκεκριμένα ποινή κάθειρξης 7 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και ο τρίτος σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά κάθε μήνα σε επιμελητή κοινωνικής αρωγής.
Στον τρίτο αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό, ενώ το δικαστήριο τούς έκρινε αθώους από την κατηγορία της σύστασης συμμορίας για διάπραξη κακουργημάτων.
Χθες οι τρείς κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι καθώς ο μηνυτής ανεκάλεσε την μήνυση που είχε υποβάλει εις βάρος τους αφού επήλθε εξώδικος συμβιβασμός με τους κατηγορούμενους.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων παρέστησαν οι δικηγόροι κ.κ. Ακης Δημητριάδης και Γρ. Μοράρης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου