Θετικό ήταν το πρόσημο που έβαλε ο προπονητής του Διγενή, Παναγιώτης Μπεκιάρης, στην παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ακουσίλαο, το οποίο η ομάδα του κέρδισε με 4-2.
Ο τεχνικός των Κοσκινιατών εκτιμά πως για τα δεδομένα της εποχής, η ομάδα του βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, συνεχίζοντας να αφομοιώνει με γοργούς ρυθμούς τα «θέλω» του και το κυριότερο, δείχνοντας τρομερή διάθεση για δουλειά.
Εξυπακούεται πως στο μπλοκάκι του Παναγιώτη Μπεκιάρη δεν καταγράφηκαν μόνο τα θετικά της εμφάνισης κόντρα στον Ακουσίλαο, αλλά και οι αδυναμίες και κυρίως αυτές, με την προσδοκία στο αυριανό νέο τεστ με τον Διαγόρα Βατίου, στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού, να εντοπιστούν λιγότερες.
Το ευχάριστο για τους Κοσκινιάτες είναι πως η σκληρή, καθημερινή προσπάθεια δεν άφησε πίσω της τραυματισμούς, στο γήπεδο βρίσκονται σταθερά περισσότεροι από είκοσι ποδοσφαιριστές και η μοναδική απουσία παραμένει αυτή του Μηνά Φιάμπολη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα επαγγελματικά του ωράρια και αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις στις αρχές Οκτωβρίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ