Ειδήσεις

Ο Χρυσός οδηγός πηγαίνει τις ελληνικές επιχειρήσεις στην Κίνα

Την ευκαιρία προβολής σε περισσότερους από 500 εκατομμύρια Κινέζους θα έχουν πλέον οι ελληνικές επιχειρήσεις μέσω του Χρυσού Οδηγού.

Η συνεργασία με την Baidu, τη μεγαλύτερη μηχανή online αναζήτησης στην Κίνα και σημείο εισόδου στο Ιντερνετ για το 93% των Κινέζων χρηστών, προσφέρει άμεση πρόσβαση στο 42% του πληθυσμού της χώρας, που είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο και μάλιστα ιδιαίτερα εξοικειωμένο με την ιδέα να ψάχνει και να αγοράζει προϊόντα και υπηρεσίες online.

«Πρόκειται για στρατηγική συνεργασία, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης και επίμονης προσπάθειας που διήρκεσε περίπου έναν χρόνο. Βασική επιδίωξη είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις να βρουν έναν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθειά τους για κατάκτηση των διεθνών αγορών.» αναφέρει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης, διευθύνων σύμβουλος της Χρυσός Οδηγός ΑΕ.

Πηγή:New money

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου