Ρεπορτάζ

ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ: Aναμένεται η ολοκλήρωση προανάκρισης – Βίντεο στα χέρια της ΠΥΡ

Εν αναμονή ολοκλήρωσης της προανάκρισης που ξεκίνησε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου την 15η Ιουνίου 2014 τελούν οι ιδιοκτήτες του πολυκαταστήματος «Cosmos Center», που αποτεφρώθηκε από πυρκαγιά, που φέρεται να προκάλεσε αθίγγανος, από τον καταυλισμό του Κορακόνερου.
Η ΠΥΡ φέρεται να επεξεργάζεται βίντεο, που περιήλθε στην κατοχή της.
Από την ημέρα της πυρκαγιάς μέχρι και σήμερα οι ιδιοκτήτες, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου τους κ. Γιάννη Ιωαννίδη, καταβάλλουν προσπάθειες να αποζημιωθούν από ασφαλιστική εταιρεία.
Παρότι συγκεκριμένα το ακίνητο ήταν ασφαλισμένο στα πλαίσια δανείου που είχαν λάβει από τράπεζα η ασφαλιστική εταιρεία δεν φέρεται να αναγνωρίζει την ασφάλιση.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της εταιρείας έχει περιοριστεί επί του παρόντος σε εξώδικη όχληση της ασφαλιστικής και προτίθεται να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια υποστηρίζοντας ότι το δάνειο ήταν σε ισχύ όσο διαρκεί και η οφειλή στην τράπεζα.
Εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που ήταν αποθηκευμένα στο κατάστημα η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε. Δεν ήταν εύκολη όμως η προσέγγιση του φλεγόμενου κτηρίου εξαιτίας των αναθυμιάσεων. Για το λόγο αυτό στην κατάσβεση συμμετείχε και πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου