ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Αλληλέγγυοι” έπεσαν στη θάλασσα και σταμάτησαν τη μεταφορά των μεταναστών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δημοσ'ιευμα

Επει­σο­διακά εξε­λί­χθηκε η δια­δι­κα­σία της επα­νεισ­δο­χής στην Τουρκία μέσω Μυτι­λή­νης, περίπου 150 μετα­να­στών σε εφαρ­μογή της συμ­φω­νίας Ευρω­παϊ­κής Ένωσης και Τουρ­κίας για την αντι­με­τώ­πιση μετα­να­στευ­τι­κών και προ­σφυ­γι­κών ροών έχει σχε­δια­σθεί να πραγ­μα­το­ποι­η­θεί νωρίς σήμερα Παρα­σκευή το πρωί.

Το πλοίο της εται­ρείας «Τουρ­γιόλ» που μετέ­φερε 50 μετα­νά­στες που προ­έρ­χο­νται από το χοτ σποτ της Μόριας και δεν έχουν εκφρά­σει βούληση παροχής ασύλου «εγκλω­βί­στηκε» μέσα στη θάλασσα από τρεις αλλη­λέγ­γυους που βού­τη­ξαν και έμειναν μπροστά στο σκάφος.

Οι τρεις αλλη­λέγ­γυοι, αφού κολύ­μπη­σαν ανάμεσα στα σκάφη, πιά­στη­καν στην αλυσίδα της άγκυρας του πλοίου, εμπο­δί­ζο­ντάς να ανα­χω­ρή­σει.

Στο σημείο έσπευ­σαν ισχυρές δυνά­μεις του Λιμε­νι­κού και της Αστυ­νο­μίας για να επα­να­φέ­ρουν την τάξη.

newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.