Την εικόνα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Διμυλιάς, που έχει πρασινίσει για τα καλά, χαίρονται οι άνθρωποι του Ατρόμητου, οι οποίοι περιμένουν πλέον πώς και πώς τη στιγμή, που η ομάδα θα αποκτήσει το δικαίωμα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.
Η διαδικασία της σποράς του χλοοτάπητα εξελίχθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά και το μόνο που απομένει για να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των τελευταίων ετών, είναι γνωμοδοτήσει σχετικά ο αρμόδιος γεωπόνος.
Μέχρι να ανάψει εκείνος το «πράσινο φως», η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται στο γήπεδο της Σαλάκου, υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Μυλωνά.
Ο νεαρός τεχνικός έχει κερδίσει τις καρδιές των παραγόντων του Ατρόμητου με τη δουλειά του, η οποία αποτυπώνεται όχι μόνο στην αξιοπρεπέστατη και ελπιδοφόρα παρουσία της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια, αλλά και στο εξαιρετικό κλίμα το οποίο συνοδεύει την καθημερινότητα.
Η ήττα το περασμένο Σάββατο από τη Δόξα Ψίνθου με 3-1 δεν ενόχλησε κανέναν στο παραμικρό, αφού ο Ατρόμητος στάθηκε εξαιρετικά απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας και οι άνθρωποί του περιμένουν πλέον τα τελευταία τεστ της προετοιμασίας, κόντρα στον Κλεάνθη την προσεχή Παρασκευή στο Παραδείσι και τη Δήμητρα Δαματριάς, τη μεθεπόμενη Κυριακή στη Σάλακο, προκειμένου να πιστοποιήσουν την ετοιμότητα του συγκροτήματος της Διμυλιάς ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ