Ειδήσεις

Ενημέρωση για συνταξιοδοτικά θέματα Ελληνο- Αμερικανών στις 27 Ιουνίου στην Κάρπαθο

Στις 27 Ιουνίου 2014 θα επισκεφθεί την Κάρπαθο το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, προκειμένου να ενημερώσει νυν και μελλοντικούς Ελληνο – Αμερικανούς συνταξιούχους. Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση και σας ενημερώνουμε σχετικά:

«Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια μιας εκστρατείας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Καρπάθου, την 27η Ιουνίου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνο-Αμερικανών μελλοντικών και νυν συνταξιούχων και Ελλήνων μεταναστών στις Η. Π. Α. , που τώρα κατοικούν στην Κάρπαθο.
Ο βασικός σκοπός της επισκέψεώς μας αφορά την ενημέρωση των μελλοντικών συνταξιούχων του Ιδρύματος των Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ (Social Security ADMINISTRATION) σχετικά με την προώθηση της Ηλεκτρονικής Αίτησης (INTERNET APPLICATION) για συντάξεις Γήρατος, συζύγου, Αναπηρίας και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις βρίσκεται ήδη σε ισχύ.

Για τον σκοπό αυτό ο κύριος Νικόλαος Αναστασιάδης , υπάλληλος του Γραφείου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας θα βρίσκεται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου την Παρασκευή 27 Ιουνίου από τις 6 00 μ. μ. πρόθυμος να σας ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εφαρμογές και να σας λύσει οποιαδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί. Εάν και εφόσον ενδιαφέρεστε η παρουσία θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ καλέστε στα Γραφεία του Δήμου Καρπάθου την κυρία Φωτεινή Χαλκιά –Καζαμία στο τηλέφωνο 22453-60141 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 8 30 π. μ. έως 12 30 μ. μ. στο τηλέφωνο 210 – 7202426.
Με εκτίμηση,
Nikolaos Anastasiadis
Field/Claims Representative
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου