Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας, την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 20:30 θα προβάλει το Ντοκιμαντέρ «Με την αρμύρα της ζωής παρέα…». Πρόκειται για ένα βιογραφικό αφιέρωμα στον Γιώργο Πούλο, γνωστό δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και λάτρη της θάλασσας. Την ταινία μικρού μήκους  που σκηνοθέτησαν ο Γρηγόρης Τσιόγκας και η Θεώνη Χαντζιάρα προβλήθηκε στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ιστορικού ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα Σύνορα» Καστελλόριζου τον Αύγουστο του 2017 και τιμήθηκε με ειδικό βραβείο.

Μετά το τέλος της προβολής του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει μουσική βραδιά στην οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Γιώργο Πούλο ο οποίος με το μπουζούκι του θα ερμηνεύσει παλιές επιτυχίες.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές του ιστιοπλοϊκού αγώνα ΤΑΜΑ 2018 του ΑΣΙΑΘΡ καθώς και η επίδοση των διπλωμάτων κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους στους αποφοίτους των σχολών 2016 και 2015.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΑΣΙΑΘΡ στον Ζέφυρο (πίσω από το κτίριο της Εφορείας), την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες: Υπεύθυνος Εκδηλώσεων ΑΣΙΑΘΡ Γιώργος Κωνσταντινίδης, τηλ 697811004.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ