Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσληψη δικηγόρου ως ειδικού συνεργάτη του δημάρχου Ρόδου

Με την 112/15.01.2020 απόφαση του δημάρχου Ρόδου, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του ν. 3584/2007 όπως ισχύει, του άρθρου 26 του Ν. 4440/2016 και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 280 του ν. 3852/2010 προσελήφθη η κ. Μαριέττα Χατζηγιώργη του Αθανασίου, κατηγορίας ΠΕ, κάτοχος πτυχίου Νομικής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ως ειδική συνεργάτης του δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Η ως άνω ειδική συνεργάτης θα υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου, τον οποίο και θα επικουρεί κατά την άσκηση των καθηκόντων του και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά που αφορούν στην υποστήριξη του έργου του δημάρχου σε νομικής φύσεως εργασίες στο πλαίσιο των Διεθνών Σχέσεων του Δήμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου