Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσληψη ειδικής συμβούλου στην «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047 Α.Ε.» και δικηγόρου στην ΔΕΡΜ ΑΕ

Mε απόφαση του προέδρου του Αναπτυξιακού Οργανισμού της «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047 Α.Ε.» κ. Γιώργου Παυλούς, προσελήφθη ως ειδική σύμβουλος στην εταιρεία η κ. Αικατερίνη Χατζημανώλη του Ιωάννη.
Η πρόσληψη ορίστηκε ορισμένου χρόνου για τη διάρκεια της θητείας του προέδρου Δ.Σ., εκτός αν προηγηθεί καταγγελία της.
Το αντικείμενο αφορά στην επικουρία του προέδρου Δ.Σ. σε θέματα διοίκησης και τουριστικής πολιτικής για την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα όσον αφορά υπηρεσίες συμβούλου σε θέματα διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς, τουριστικής ανάπτυξης και ανάδειξης μνημειακού συνόλου μεσαιωνικής πόλης.
Η μηνιαία αμοιβή του ειδικού συμβούλου του προέδρου ορίζεται σε 1.300 € καθαρά και θα βαρύνει τους ιδίους πόρους της εταιρείας.
-Με απόφαση του προέδρου της ΔΕΡΜ ΑΕ εγκρίθηκε πίστωση δαπάνης ύψους 18.600 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ για την αμοιβή της δικηγόρου κ. Ειρήνης Σαρρή που θα παρέχει νομικές υπηρεσίες στην εταιρεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου