Το Μαθητικό Συμβούλιο του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου στο Πλαίσιο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για το τρέχον σχολικό έτος, συνδιοργανώνει με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) 3ημερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Θέατρο Σκιών από τις 24 έως 27 Μάη.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα υλοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (1ο ΕΠΑΛ, 1ο Ε.Κ., Εσπ.ΕΠΑΛ). Απευθύνεται σε όλους τους Μαθητές και Εκπαιδευτικούς της Ρόδου, που θέλουν να ασχοληθούν με την κατασκευή φιγούρων, να γνωρίσουν τις τεχνικές, να δημιουργήσουν σενάριο παράστασης Θεάτρου Σκιών.

Η καθοδήγηση – διδασκαλία θα γίνει από τον κ. Σταύρο Σπυράκη, ο οποίος είναι γνωστός καραγκιοζοπαίχτης στη Χίο με μεγάλη εμπειρία στο Θέατρο Σκιών.

Ως Μαθητικό Συμβούλιο του Εσπ. ΕΠΑΛ Ρόδου καλούμε Μαθητές και Εκπαιδευτικούς να δηλώσουν την συμμετοχή τους (Ονοματεπώνυμο, Όνομα Σχολείου / Φορέα, Μαθητής / Καθηγητής, Τηλ. & email Επικοινωνίας) με τους κάτωθι τρόπους:

  • Ηλ.Ταχυδρομείο Μ.Σ. Εσπ.ΕΠΑΛ Ρόδου: esp.epal.rodos@gmail.com
  • Γραμματέας Μ.Σ. Εσπ.ΕΠΑΛ Ρόδου: 6947911617 (αποστολή sms)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ