Το τριήμερο 11,12 και 13 Μαΐου θα διεξαχθεί στο νησί μας το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 των υπαλλήλων της Π.Ο.Ε.- Δ.Ο.Υ.
Μετά την Πτολεμαΐδα, το Ναύπλιο, τις Σέρρες και την Χαλκίδα, όπου η ομάδα του συλλόγου εργαζομένων Δ.Ο.Υ. νομού Δωδεκανήσου στέφθηκε πρωταθλήτρια, η διοργάνωση έρχεται στην Ρόδο, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου Θεοδόση Στεφανάκη και των συνεργατών του.
Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία, καθώς περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες και συνοδοί θα βρεθούν στο νησί μας, απολαμβάνοντας έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς όπως είναι η Ρόδος.
Συνολικά 12 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, αφού στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν οκτώ ομάδες.
Συγκεκριμένα τον τίτλο του 5ου Πανελληνίου πρωταθλήματος 5Χ5 θα διεκδικήσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ( ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής), της Δυτικής Μακεδονίας( ΔΟΥ Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Καστοριάς και Φλώρινας), της Καβάλας- Δράμας, των Ιωαννίνων, της Κέρκυρας, της Μεσσηνίας- Λακωνίας- Αρκαδίας ( ΔΟΥ Καλαμάτας, Σπάρτης και Τρίπολης), των Σερρών, της Βοιωτίας- Εύβοιας, της Αττικής και Κυκλάδων, της Ανατολικής Κρήτης ( ΔΟΥ Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου), της ΠΟΕ-ΔΟΥ και του Συλλόγου νομού Δωδεκανήσου.
Οι αποστολές των ομάδων αναμένονται στο νησί μας την Πέμπτη 10 Μαΐου, την Παρασκευή 11 Μαΐου θα γίνει η πρώτη φάση των αναμετρήσεων στις εγκαταστάσεις του Αρένα, το Σάββατο 12 Μαΐου θα γίνει δεξίωση στις Πηγές Καλλιθέας και την Κυριακή 13 Μαΐου θα γίνει η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος 5Χ5 στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Άθλησις.
Με αφορμή την διεξαγωγή του 5ου Πανελληνίου πρωταθλήματος 5Χ5 ΠΟΕ – ΔΟΥ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου Θεοδόσης Στεφανάκης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας τα ακόλουθα:
« Στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων που γίνονται στο νησί μας, θα διεξαχθεί και το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 5Χ5 Εφοριακών Υπαλλήλων το διάστημα από 11 έως 13 Μαΐου.
Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι σε ΔΟΥ αλλά και συνοδοί θα βρεθούν στο νησί μας τονώνοντας με τον τρόπο τους την τουριστική περίοδο. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση που για πρώτη φορά θα γίνει στην Ρόδο. Τα πάντα είναι έτοιμα για να υποδεχθούμε τις ομάδες και τους ανθρώπους που θα τις συνοδεύουν και ευελπιστούμε να περάσουν ένα αξέχαστο τετραήμερο στο νησί μας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια για την αρωγή τους στην διοργάνωση, τον Δήμο Ρόδου, τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρό του κ. Στέφανο Κυριαζή. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέμα πολιτισμού κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου. Την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, το ΤΟΔ και τους Εθελοντές Σαμαρείτες.
Οι ομάδες θα έρθουν στο νησί μας την Πέμπτη, την Παρασκευή θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες στις εγκαταστάσεις του Αρένα και την Κυριακή οι τελικοί στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Άθλησις, και θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους για την παραχώρηση των γηπέδων.
Το βράδυ του Σαββάτου στις Πηγές Καλλιθέας θα γίνει δεξίωση όπου θα βραβεύσουμε επίσημους προσκεκλημένους.
Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει για να παρακολουθήσει το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 5Χ5 Εφοριακών Υπαλλήλων».
Να σημειώσουμε ότι όπως όλα δείχνουν στην δεξίωση του Σαββάτου αναμένεται να παραβρεθεί ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής, τιμώντας με την παρουσία του την διοργάνωση.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι προπονητής της ομάδας του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων νομού Δωδεκανήσου είναι ο παλαίμαχος διαιτητής Νίκος Παπαχρήστος.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ