Αθλητικά

Ε.Φ.Ο.Α.: Παραμένουν ανοιχτές οι εγκαταστάσεις τένις

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι οι εγκαταστάσεις του τένις παραμένουν ανοιχτές, εξέδωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ ενημερώνει την οικογένεια του Ελληνικού τένις ότι, συνεχίζεται η λειτουργία των εγκαταστάσεων τένις σύμφωνα με το υπάρχον εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.
Σε περιοχές που είναι σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) & ( βαθύ κόκκινο)
Αντισφαίριση – Υαλοσφαίριση: έως 4 αθλητές ή αθλούμενοι στο γήπεδο. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους.
Οι αθλητές σωματείων και αθλούμενοι πολίτες μπορούν να μετακινούνται με τον κωδικό SMS 6 (πεζοί ή με ποδήλατο).
Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: ‘’Υπάρχει σαφής αλλαγή στον τρόπο και στο μέσο μετακίνησης, από και προς τις εγκαταστάσεις μας. Ουσιαστικά περιορίζεται σύμφωνα με την ΚΥΑ, με ότι σημαίνει αυτό από πλευράς κυρώσεων, η μετακίνηση αθλητών/τριών και αθλουμένων μόνο εντός Δήμου τους, περπατώντας ή χρησιμοποιώντας ποδήλατο. Είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά η οικογένεια του Ελληνικού τένις θα ακολουθήσει πιστά τις αποφάσεις-οδηγίες της Κυβέρνησης χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στο άθλημά μας. Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ εύχομαι να τερματίσει η περιπέτεια που βιώνουμε την 16η.03.2021’’».
Μιχάλης Πανάγος: «Μόνο με πόδια ή ποδήλατο…»
Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος του ΡΟΑ Μιχάλης Πανάγος με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε τα μέλη ότι οι εγκαταστάσεις του Ομίλου παραμένουν ανοιχτές, προτρέποντάς τους να μετακινηθούν με τα πόδια ή με ποδήλατο.
Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως από την Παρασκευή 5 Μαρτίου επιτρέπεται η άθληση στις εγκαταστάσεις μας τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που εφαρμόζαμε έως τώρα.
Όμως έχει προστεθεί σε αυτά ο όρος : Η μετακίνηση από και προς τον Όμιλο γίνεται με τον κωδικό 6 και μόνο με τα πόδια ή ποδήλατο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου