Με δύο αθλητές θα συμμετάσχει η Φλόγα στο τουρνουά τζούντο «Α.Σ. Μιθριδάτης 2017», το οποίο θα διεξαχθεί μέσα στο σαββατοκύριακο στην περιοχή Αχαρνές.
Ο λόγος για την Στυλιανή Τσαβαρή και τον Μανώλη Ζαννετούλη που στόχο έχουν την διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Η Φλόγα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Το ΄΄παρών΄΄ θα δώσει γι ακόμη μία φορά ο Α.Π.Σ Φλόγα, με την συμμετοχή δύο αθλητών, στο τουρνουά τζούντο ΄΄Α.Σ Μιθριδάτης 2017΄΄ που θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο ΄΄Μπάμπης Χολίδης΄΄ στην περιοχή Αχαρνές.
Πρόκειται για την Στυλιανή Τσαβαρή (-52kg Κορασίδων Α΄) και τον Εμμανουήλ Ζανεττούλη (-73kg Παίδων Α΄). Οι δύο αθλητές είχαν συμμετάσχει και πέρυσι στο συγκεκριμένο τουρνουά με τον Εμμανουήλ Ζανεττούλη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, ενώ άτυχη ήταν η Στυλιανή Τσαβαρή που τραυματίστηκε, μένοντας εκτός βάθρου. Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχηθεί καλή επιτυχία στα παιδιά και ελπίζουμε να ανταμειφθεί ο κόπος και ο ιδρώτας τους. Συνοδός της αποστολής θα είναι η προπονήτρια της σχολής Αικατερίνη Μαυρομάτη καθώς και οι γονείς των παιδιών».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ