Ευρεία σύσκεψη, προκειμένου να εξεταστεί το θέμα των συνδυαστικών μεταφορών στα νησιά, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο υπουργείο Ναυτιλίας.
Στη σύσκεψη, που έχει χαρακτηριστεί διερευνητική, θα παρίσταται και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ενώ έχουν κληθεί να μετέχουν εκπρόσωποι αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιριών, προκειμένου να καταθέσουν προτάσεις για το πώς μπορούν να οργανωθούν από κοινού τα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια και η διασύνδεσή τους, κυρίως στα μικρά νησιά.
Σημειώνεται ότι εντονότερο είναι το πρόβλημα στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου και στη διασύνδεσή τους με τα μεγαλύτερα, όπως τη Ρόδο και την Κω.
ert.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.