ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Φιλέρημος: Διπλά «χρυσός» ο Γιώργος Μακρής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Σ. Φιλέρημος Ζιου ζιτσου Γιώργος Μακρής
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ο Γιώργος Μακρής του Α.Σ. Φιλέ­ρη­μος κατέ­κτησε δύο χρυσά μετάλ­λια στους Μεσο­γεια­κούς Αγώνες ζίου ζίτσου στην Ιταλία.
  • Ο αθλητής δια­κρί­θηκε στην κατη­γο­ρία U18 στα -85 κιλά, κερ­δί­ζο­ντας στο fighting και στο newaza.
  • Η επι­τυ­χία του επι­βε­βαιώ­νει την εξαι­ρε­τική του τεχνική και φυσική κατά­σταση.
  • Ο Γιώργος Μακρής προ­ε­τοι­μά­ζε­ται για τους επερ­χό­με­νους παγκό­σμιους αγώνες που θα διε­ξα­χθούν σε λίγους μήνες.

Σπου­δαία επι­τυ­χία για τον Γιώργο Μακρή του Α.Σ. Φιλέ­ρη­μος, καθώς ο αθλητής κατέ­κτησε δύο χρυσά μετάλ­λια στους Μεσο­γεια­κούς Αγώνες ζίου ζίτσου που φιλο­ξε­νή­θη­καν στην Ιταλία.

Ο ταλα­ντού­χος μαχητής, κέρδισε την πρωτιά τόσο στο στο fighting όσο και στο newaza, στην ηλι­κιακή κατη­γο­ρία  U18 στα -85 κιλά.

Στην ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Φιλέ­ρη­μος προς ενη­μέ­ρωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Δυο χρυσά μετάλ­λια για τον αθλητή του Α.Σ. Ιαλυσού Ρόδου ‘’Ο Φιλέρημος’’ Γιώργο Μακρή.

Πρω­τα­θλη­τής στο fighting και στο newaza, ανα­κη­ρύ­χθηκε ο Γιώργος Μακρής στους Μεσο­γεια­κούς Αγώνες στην κατη­γο­ρία U18, στα -85 κιλά, που έγιναν από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου στην Ostia (Ρώμη- Ιταλία), και έδειξε για άλλη μια φορά, ότι βρί­σκε­ται σε πολύ καλή τεχνική και φυσική κατά­σταση, πανέ­τοι­μος για τους παγκό­σμιους αγώνες που θα γίνουν σε λίγους μήνες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.