Αθλητικά

Τζάμπολ στο τουρνουά 3Χ3 “Τάπα στη βία και στο ρατσισμό”!

ΠΣΑΚ ΛΕΡΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Σύνοψη
  • Ξεκινάει το τουρνουά 3Χ3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» Allwyn στη Λέρο, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού και της κοινωνικής συμμετοχής.
  • Η διοργάνωση έχει τη στήριξη του Δήμου Λέρου, του Πανιωνίου Λέρου και άλλων φορέων, και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου στο νησί.
  • Ο Δήμαρχος Λέρου και η πρόεδρος του Πανιωνίου Λέρου τόνισαν τη σημασία της εκδήλωσης για την κοινωνία και τους νέους του νησιού.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες διοργανώσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και της συμμετοχής.

Σήμερα ξεκινάει το τουρνουά 3Χ3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» Allwyn, που θα διεξαχθεί στη Λέρο. Στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων, όλα είναι έτοιμα για ένα μαγευτικό 3ημερο, γεμάτο μπάσκετ και διαγωνισμούς. «Η συνδιοργάνωση του 3Χ3 με τον ΠΣΑΚΚ και τον Πανιώνιο Λέρου, είναι πάρα πολύ σημαντική για το σύνολο της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα για τις νέες και τους νέους του νησιού μας. Οι κανόνες που πρέπει να τηρούνται σε κάθε άθλημα πρέπει να συνεχίζονται σε όλη τη διαδρομή της ζωής τους. Αυτό είναι το σημαντικότερο, καλή επιτυχία. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες», δήλωσε Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Πανιωνίου Λέρου Μαριέττα Καστή, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή ο Δήμος μας και Α.Ο.Κ. Πανιώνιος Λέρου υποδέχεται στη Λέρο τη διοργάνωση του 3Χ3 Basketball, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚΚ. Για ένα μικρό νησί όπως η Λέρος, τέτοιες διοργανώσεις έχουν ξεχωριστή σημασία. Δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός. Είναι μια ευκαιρία να γεμίσει η πλατεία Ρούσσου με παιδιά, νέους, αθλητές, γονείς και ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Είναι μια γιορτή του αθλητισμού, της συμμετοχής και της χαράς. Ως σύλλογος, προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε στα παιδιά μας περισσότερα κίνητρα, περισσότερες εμπειρίες και περισσότερους λόγους να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Η παρουσία του ΠΣΑΚΚ στη Λέρο και η πραγματοποίηση μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης στο νησί μας είναι για εμάς μεγάλη στήριξη και τιμή. Καλούμε όλους τους κατοίκους της Λέρου, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν, να στηρίξουν και να ζήσουν από κοντά αυτή τη μεγάλη μπασκετική γιορτή. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».
Τα τουρνουά διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Λέρου, η Ε.ΚΑ.Σ.Δ., η Stoiximan GBL και ο ΠΣΑΚΚ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Συμπαίκτες είναι επίσης, το «Όραμα Ελπίδας» και το «Τζάμπολ Αγάπης».
Το υπόλοιπο εφετινό πρόγραμμα μέχρι στιγμής, έχει ως εξής:
– Λέρος 12-13 και 14 Ιουνίου (ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ)
-Αργοστόλι 19-20 & 21 Ιουνίου (ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤΚΛ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»)
– Πέραμα 27 & 28 Ιουνίου (ΣΤΑΔΙΟ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ “ΠΡΟΝΟΙΑ”)
– Σαλαμίνα 26 & 27 Σεπτεμβρίου (Αθλητικός Χώρος Αιαντείου Β.Περράκης)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.