- Δύο κορίτσια του Ροδήλιου, η Γεωργία Ρομποτού και η Μαρία Ηλιάννα Φακάζη, επιλέχθηκαν στην Εθνική Ομάδα ποδηλασίας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου στο Κόσοβο.
- Η συμμετοχή τους αναγνωρίζει την προσπάθεια και την αφοσίωση που καταβάλλεται στον σύλλογο Ροδήλιος.
- Ο σύλλογος εκφράζει υπερηφάνεια για την εκπροσώπησή του και εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες.
- Ο Ροδήλιος συνεχίζει να διακρίνεται στην ελληνική ποδηλασία και να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή.
Δύο κορίτσια του Ροδήλιου, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας ποδηλασίας, ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Δρόμου που θα διεξαχθεί στο Κόσοβο.
Πρόκειται για την Γεωργία Ρομποτού και την Μαρία Ηλιάννα Φακάζη, με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ροδήλιος προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο Ροδήλιος εκπροσωπείται στην Εθνική Ομάδα Ελλάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου!
Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, οι αθλήτριες του Π.Ο. Ρόδου «Ροδήλιος», Γεωργία Ρομπότου και Μαρία Ηλιάννα Φακάζη, εκπροσωπούν τον σύλλογό μας και τη Ρόδο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου.
Η παρουσία δύο αθλητριών του Ροδήλιου στην ελληνική αποστολή αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας, της αφοσίωσης και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογό μας.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και σε όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές διακρίσεις!
Ο Ροδήλιος εκπροσωπείται επάξια στα Βαλκάνια και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής ποδηλασίας».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)














