Χθες, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, το Swan by Kontiki φιλοξένησε μια ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά όπου η δημιουργικότητα και η σύγχρονη μαγειρική προσέγγιση βρέθηκαν στο επίκεντρο.
Ο Λευτέρης Ντρέρης, Executive Chef του Swan by Kontiki, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Κυριάκο Ιακωβίδη και την Ειρήνη Γιωργιουδιού από το Hellas Tastynation Restaurant, παρουσιάζοντας μια συνεργασία που ανέδειξε τη δυναμική της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.
Οι τρεις σεφ μοιράστηκαν την ίδια κουζίνα και δημιούργησαν πιάτα που κινήθηκαν ανάμεσα σε καθαρές γεύσεις, τεχνική ακρίβεια και προσωπικό γαστρονομικό ύφος. Το αποτέλεσμα ήταν ένα menu με ξεχωριστή υπογραφή, που βρήκε θερμή ανταπόκριση από τους καλεσμένους της βραδιάς.
Η ζεστή ανταπόκριση του κοινού και η ατμόσφαιρα της βραδιάς επιβεβαίωσαν τη δυναμική αυτών των συνεργασιών, που εξελίσσονται σε σταθερό σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τη γαστρονομία.



















