ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τέσσερις μήνες φυλάκιση για παράνομη οπλοφορία

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΠΛΟ

Σε ποινή φυλά­κι­σης τεσ­σά­ρων μηνών κατα­δί­κασε το Μονο­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Ρόδου άνδρα που κρίθηκε ένοχος για παρά­νομη οπλο­φο­ρία, έπειτα από συμ­φω­νία ποι­νι­κής δια­πραγ­μά­τευ­σης με την εισαγ­γε­λία.

Στις 17 Ιουνίου 2022, περί ώρα 21:00, στη Λίνδο Ρόδου, ο κατη­γο­ρού­με­νος φέρεται να μετέ­φερε πάνω του ένα αερο­βόλο όπλο μάρκας KWC μοντέλο M92AJ, το οποίο απο­τε­λεί ακριβές αντί­γραφο του πιστο­λιού BERETTA M9, χωρίς να δια­θέ­τει την απαι­τού­μενη άδεια οπλο­κα­το­χής και οπλο­φο­ρίας.

Σύμφωνα με τη δικο­γρα­φία, η παρου­σία του όπλου συν­δέ­θηκε με λεκτική αντι­πα­ρά­θεση που προη­γή­θηκε σε χώρο εστί­α­σης ξενο­δο­χείου όπου ο κατη­γο­ρού­με­νος ζήτησε συγ­γνώμη μετά από προβολή του όπλου προς άλλον εργα­ζό­μενο, χωρίς να σημα­δεύ­σει κάποιον.

Το δικα­στή­ριο επι­κύ­ρωσε συμ­φω­νία ποι­νι­κής δια­πραγ­μά­τευ­σης και επέβαλε φυλά­κιση τεσ­σά­ρων μηνών.

Ως συνή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σής του παρέστη ο δικη­γό­ρος κ. Ιωάννης Κοκ­κι­νο­γέ­νης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.