ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια νέα καριέρα μετά την αποστρατεία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βασίλειος Μαργαρίτης

Μια νέα καριέρα πρό­κει­ται να ξεκι­νή­σει ο Αστυ­νό­μος Α’  ε.α. Βασί­λειος Μαρ­γα­ρί­της, αφού πλέον απο­τε­λεί παρελ­θόν από το σώμα της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μίας και ανα­μέ­νε­ται να εγγρα­φεί στο Δικη­γο­ρικό Σύλλογο Ρόδου, ως πτυ­χιού­χος της Νομικής Σχολής Αθηνών .

Πιο συγκε­κρί­μένα, δημο­σιεύ­θηκε το ΦΕΚ της απο­στρα­τείας του, αφού το Αρχη­γείο της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μίας έκανε δεκτή την παραί­τηση του.

Ο από­στρα­τος ανώ­τε­ρος αξιω­μα­τι­κός είχε υπη­ρε­τή­σει για πολλά χρόνια ως Τμη­μα­τάρ­χης και Υπο­διευ­θυ­ντής στην Υπο­διεύ­θυνση Ασφα­λείας Ρόδου, ενώ παράλ­ληλα ήταν και ο μόνος δια­πραγ­μα­τευ­τής κρίσεων της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μίας στην Α’ Διεύ­θυνση Αστυ­νο­μίας Δωδε­κα­νή­σου. Τα τελευ­ταία χρόνια υπη­ρε­τούσε στην Υπο­διεύ­θυνση Οικο­νο­μι­κής Αστυ­νο­μίας Βορείου Ελλάδος από την οποία απο­στρα­τεύ­τηκε.

Η «δημο­κρα­τική» του εύχεται καλή στα­διο­δρο­μία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.