ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άναψαν τα αίματα στο κακόφημο bar street της οδού Ορφανίδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ορφανίδου 2

Σύμφωνα με την έγκληση ενός μπάρμαν σε κέντρο δια­σκέ­δα­σης ένας αλλο­δα­πός υπάλ­λη­λος παρα­δο­σια­κού καφε­νείου στην ίδια οδό των εξύ­βρισε με εκα­τα­νό­μα­στες εκφρά­σεις, τον απεί­λησε ότι θα τον «καθα­ρί­σει» με όπλο, τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και με σκαμπό στο κεφάλι, στο αρι­στερό χέρι και στα πλευρά ενώ ένας δεύ­τε­ρος αλλο­δα­πός τον χτύπησε με μπου­νιές στην πλάτη και στο σβέρκο. Στον ξυλο­δαρμό συμ­με­τείχε και ένας τρίτος αλλο­δα­πός που φέρεται να τον εξύ­βρισε με ακα­τα­νό­μα­στες εκφρά­σεις και να τον χτύπησε με ένα ξύλο στα πλευρά.

Αιτία του περι­στα­τι­κού φέρεται να απο­τέ­λεσε η υπό­δειξη του θύματος να στα­μα­τή­σουν να κάνουν φασαρία!!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 5 σχόλια

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Spiros Destounis

    Πολύ σωστά τα είπες Πέτρο,αλλά όντως όπως λέει ο Ζωρζ,το κακόφημο πως το ανακάλυψαν?Ο άλλος λέει για ναρκωτικά κλπ από πάνω,σίγουρα δεν έχει πατήσει το πόδι του ποτέ εκεί.Είναι τραγικό το μέρος,δεν νομίζω κάποιος ντόπιος να μπορεί να διασκεδάσει εκεί πέρα,αλλά ούτε ναρκωτικά διακινούνται,ούτε κακόφημο είναι

  2. orfanidou for ever

    p;;pp

  3. Πετρος

    Το ερωτημα ειναι αν υπαρχει καλοφημο μπαρ στην Ορφανιδου..πραγματικα το τελευταιο μερος για να βγει καποιος και να περασει καλα , οτι πιο τουριστικο και χαμηλης ποιοτητας υπαρχει στο νησι.Τωρα για τον ξενο που θα ερθει να πιει/φαει οτι βρει χωρις ψαξιμο και χωρις να τον νοιαζει για το επιπεδο των διακοπων του ειναι οτι πρεπει.

  4. Νιοχωρι

    Η Ορφανιδου ειναι ενα ξεφραγο αμπελι οπου επικρατει ο νομος της ζουγκλας. Το μαρτυριο μπορει να το καταλαβει μονο οποιος ερθει και μεινει εδω ενα καλοκαιρι. Φασαριες, ναρκωτικα, πορνεια πεζοδρομιου μεθυσμενοι θερμοκεφαλοι εφηβοι και μπραβοι βαλτοι απο τους επιχειρηματιες (ο θεος να τους πει). Στην μεση εμεις οι μονιμοι κατοικοι που θα περιμενουμε υπομονετικα να περασει το καλοκαιρι.

  5. Ζωρζ Τσαπέλας

    Υπάρχει “κακόφημο” μπαρ στην Ορφανίδου και δεν το ξέρουμε; Γιατί δε μας λέτε ποιό είναι να έχουμε το νου μας;
    Αμ το άλλο με το “παραδοσιακό” καφενείο; Είναι σαν την “παραδοσιακή ταβέρνα ο Ψενύχτης” στο χωριό Βρυσούλες Ψυλοκάστρου;