Ξεκάθαρο μήνυμα στο Προεδρείο της Βουλής αλλά και στην επιστημονική υπηρεσία της Βουλής να μη διανοηθεί ούτε αλλαγή αλλά ούτε καν παρερμηνεία του Κανονισμού της Βουλής στέλνει η Νέα Δημοκρατία.
Μιλώντας στο real.gr υψηλόβαθμο στέλεχος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα συμφωνήσει σε καμία αλλαγή του Κανονισμού προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κ. Καμμένος.
Η ίδια πηγή έστειλε μήνυμα και στην επιστημονική υπηρεσία της Βουλής προειδοποιώντας να μην επιχειρηθεί παρερμηνεία του Κανονισμού, ο οποίος κατά τη Ν.Δ είναι σαφέστατος και προμηνύεται τη διάλυση της Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ σε περίπτωση παραίτησης Παπαχριστόπουλου και ανεξαρτητοποίησης του αναπληρωματικού του, Τέρενς Κουίκ.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.