Νέα επίθεση εξαπέλυσε, μέσω του προσφιλούς του τρόπου, των αναρτήσεων στο twitter, ο Πάνος Καμμένος κατά του Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του δεν θέλει χάρες από κανέναν και τόνισε ότι δεν δέχεται απειλές κατά της οικογένειάς του.

«Δεν θέλω χάρες! «Εκτός από Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες, Αλέξη» αναφέρει η ανάρτηση μεταξύ άλλων.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της, αναζητά ενδιάμεση λύση για να ξεπεραστεί το «αγκάθι» με τη διατήρηση ή μη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, την ώρα που ο πρόεδρός της εξακολουθεί να εκτοξεύει δημόσιες απειλές, υπαινισσόμενος μάλιστα ότι εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημά του, η κυβέρνηση δεν θα κάνει παρέλαση.

Η λύση που προωθείται δεν είναι άλλη από το να διατηρήσει ο Πάνος Καμμένος τα προνόμια του πολιτικού αρχηγού ακόμη κι αν η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ διαλυθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα μπορεί να απευθύνεται στο Σώμα με την ιδιότητα του αρχηγού πολιτικού κόμματος και να έχει υπαλλήλους, μετακλητούς, και γραφείο στον χώρο του Κοινοβουλίου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μετέβη στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση για να υποβάλλει την παραίτησή του κι όταν γίνει αυτό η έδρα του θα περάσει στον Τέρενς Κουίκ.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Οι ΑΝΕΛ δεν θελουμε χάρη από κανένα, θελουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΕΞΗ…

58 people are talking about this

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ