ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυρ. Μητσοτάκης κατά Αλ. Τσίπρα: Ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Τις δηλώ­σεις του πρω­θυ­πουρ­γού Αλέξη Τσίπρα στη συνο­μι­λία που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Εμα­νουέλ Μακρόν, με τις οποίες περι­γρά­φει τους συμ­με­τέ­χο­ντες στο συλ­λα­λη­τή­ριο της Κυρια­κής 20 Ιανουα­ρίου στο Σύνταγμα ως «ακρο­δε­ξιούς λαϊ­κι­στές», σχο­λιά­ζει με δήλωσή του ο πρό­ε­δρος της ΝΔ, Κυριά­κος Μητσο­τά­κης.

«Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προ­σβά­λει ξανά τους Έλληνες. Χαρα­κτή­ρισε, όχι μόνο ως ακρο­δε­ξιούς, αλλά και ως μη σκε­πτό­με­νους όλους όσοι αντι­δρούν στη Συμ­φω­νία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευ­θυ­νό­τητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επι­μέ­νει να απο­κα­λεί τα Σκόπια Μακε­δο­νία δεν βρήκε κου­βέ­ντα να πει», δήλωσε ο πρό­ε­δρος της ΝΔ και πρό­σθεσε: «Δεν είναι μόνο ένας πρω­θυ­πουρ­γός μειο­ψη­φίας. Είναι και ένας ανάξιος πρω­θυ­πουρ­γός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενω­μέ­νοι, υπε­ρή­φα­νοι και αξιο­πρε­πείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απά­ντηση που του αξίζει».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.