Τοπικές Ειδήσεις

Παρατείνεται το μέτρο του μειωμένου ΦΠΑ σε πέντε νησιά -Ανακοινώθηκε από τον Βίτσα στην Ολομέλεια

Βίτσας

Την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που έχουν δεχθεί αυξημένες προσφυγικές ροές, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Βίτσας, στο πλαίσιο της ψήφισης απόψε από την Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κ. Βίτσας, ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα κατατεθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα πέντε νησιά που υφίστανται το βάρος της προσφυγικής κρίσης.

Το μέτρο, αφορά τις νήσους Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες δηλώσεις ο κ. Βίτσας είχε πει πως θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου και όχι με απλή παράταση αλλά με μια μορφή μόνιμου χαρακτήρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.