Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και τα κάλαντα από τις παιδικές φωνές πλημμύρισαν ευχάριστα την αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου τώρα που οι χριστουγεννιάτικες μέρες ανέτειλαν και στη Ρόδο.
Μετά τους μαθητές του σχολείου της Σορωνής που έκαναν το Χριστουγεννιάτικο ποδαρικό στο Δημαρχείο, ακολούθησαν χθες (Πέμπτη) τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ρόδου της περιοχής Χρήστου Τσιγάντε, συνοδευόμενα από το προσωπικό του σταθμού και δημιούργησαν μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα.
Ακολούθησαν, Πέμπτη και Παρασκευή, οι μαθητές του Κολλεγίου Ρόδου και του Ροδίων Παιδεία, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές και τους δασκάλους τους έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια στο δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, και τον πρόεδρο της πόλεως Ρόδου Μίλτο Παγκά.
Μια συγκινητική χριστουγεννιάτικη πνοή έδωσαν κατά παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) που έψαλαν τα κάλαντα συνοδευόμενα από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Τρέχα.
Ο δήμαρχος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και ευχαρίστησε τα παιδιά προσφέροντας δώρα και γλυκά. Ταυτόχρονα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι επισκέφτηκαν το Δημαρχείο κι έψαλαν τα κάλαντα γιατί με τις γλυκές μελωδίες και τις γλυκές φωνούλες μας μετέφεραν από τα προβλήματα της καθημερινότητας, στο εορταστικό κλίμα και τη χαρά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ