ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ για Μουζάλα: «Δήλωση που αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νέα Δημοκρατία

Βολές κατά του υπουρ­γού Μετα­να­στευ­τι­κής Πολι­τι­κής Γιάννη Μουζάλα εξα­πέ­λυσε η ΝΔ μετά τις δηλώ­σεις του τελευ­ταίου για τους προ­σφυ­γι­κούς καταυ­λι­σμούς στη Μόρια.

Υπεν­θυ­μί­ζουμε ότι ο κ. Μου­ζά­λας ερω­τώ­με­νος από το γερ­μα­νικό περιο­δικό Spiegel εάν μπορεί να απο­κλεί­σει το ενδε­χό­μενο να υπάρ­ξουν και πάλι θύματα από το κρύο εκείνος απά­ντησε: «Όχι, δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι κάνουμε τα πάντα για να απο­τρέ­ψουμε αυτή την κατά­σταση».

Η ΝΔ ανέφερε:

«Με μία δήλωση που απο­τε­λεί μνημείο ανευ­θυ­νό­τη­τας, ο Υπουρ­γός Μετα­να­στευ­τι­κής Πολι­τι­κής, Γιάννης Μου­ζά­λας παρα­δέ­χθηκε χθες στο γερ­μα­νικό περιο­δικό Spiegel ότι δεν μπορεί να εγγυ­η­θεί πως δεν θα υπάρ­ξουν νεκροί στη Μόρια από την κακο­και­ρία.

Είναι πια προ­φα­νές ότι ο κ. Μου­ζά­λας δεν έχει καμία συναί­σθηση του ρόλου του. Όπως άλλωστε και ο πρω­θυ­πουρ­γός που δια­τη­ρεί στη θέση του έναν Υπουργό, ο οποίος αντί να κάνει τη δουλειά του, παρι­στά­νει το σχο­λια­στή των εικόνων ντροπής στα κέντρα υπο­δο­χής για τις οποίες φέρει ακέραιη την ευθύνη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.