Στις 22 Δεκεμβρίου σταματά η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία. Οι αίθουσες διδασκαλίας θα ανοίξουν πάλι Δευτέρα στις 8 Ιανουαρίου, μετά τον εορτασμό των Θεοφανίων.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα δημοτικά, γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ δεν θα λειτουργούσαν από 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου.
Όμως οι μαθητές φέτος είναι τυχεροί γιατί και η 24η Δεκεμβρίου και η 7η Ιανουαρίου «πέφτουν» Κυριακή, και έτσι οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν παραπάνω.






























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.