ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Κατταβιάς: «Να νιώσουμε όλοι υπερήφανοι για την ομάδα μας»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ

Το από­γευμα της Κυρια­κής η ομάδα της Α.Ε. Κατ­τα­βιάς θα δώσει το σημα­ντι­κό­τερο παι­χνίδι της στο φετινό πρω­τά­θλημα της Β’ Κατη­γο­ρίας στον 1ο όμιλο.

Οι «κιτρι­νό­μαυ­ροι» θα υπο­δε­χθούν στις 17:00 στις εγκα­τα­στά­σεις του Κορα­κό­νε­ρου την ομάδα της Χάλκης και με νίκη ή ισο­πα­λία, θα στε­φθούν και μαθη­μα­τικά πρω­τα­θλη­τές του 1ου ομίλου, πανη­γυ­ρί­ζο­ντας την άνοδό τους στην Α’ Κατη­γο­ρία, μετά από 10 χρόνια.

Γι’ αυτό ο σύλ­λο­γος της Νότιας Ρόδου με ανα­κοί­νωσή του, κάλεσε όλους τους φιλά­θλους της Α.Ε. Κατ­τα­βιάς να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο για να υπο­στη­ρί­ξουν τις προ­σπά­θειες των ποδο­σφαι­ρι­στών να κατα­κτή­σουν το επι­θυ­μητό απο­τέ­λε­σμα, να πανη­γυ­ρί­σουν όλοι μαζί την άνοδο και να νιώσουν υπε­ρή­φα­νοι για την ομάδα του χωριού τους.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση των «κιτρι­νό­μαυ­ρων»:

«Ο πρό­ε­δρος Ιωάννης Μαυ­ρο­μά­της, το Δ.Σ, το τεχνικό επι­τε­λείο και οι ποδο­σφαι­ρι­στές καλούν όλους τους Κατ­τα­βε­νούς και τους φίλους της ομάδας μας στο ιστο­ρικό παι­χνίδι με την σκλη­ρο­τρά­χηλη ομάδα του Α.Σ Χάλκης την Κυριακή 9/4 στις 17:00 στο Κορα­κό­νερο για να ενώ­σουμε την φωνή μας και να βοη­θή­σουμε τους ποδο­σφαι­ρι­στές μας να κατα­κτή­σουν την νίκη, προ­κει­μέ­νου μετά από 10 χρόνια να παί­ξουμε ξανά στην Α’ Κατη­γο­ρία και μετά από 30 χρόνια να πανη­γυ­ρί­σουμε την κατά­κτηση του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κατη­γο­ρίας. Να νιώ­σουμε όλοι υπε­ρή­φα­νοι για την ομάδα του χωριού μας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.