ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε μετάλλια ο Διαγόρας στο ΟΑΚΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με πέντε μετάλ­λια επέ­στρε­ψαν οι δύο ποδη­λά­τες του Γ.Σ. Δια­γό­ρας που πήραν μέρος στο 1ο Γκραν Πρι ποδη­λα­σίας πίστας για το 2017, που διορ­γά­νωσε στο Ολυ­μπιακό Ποδη­λα­το­δρό­μιο η Ελλη­νική Ομο­σπον­δία Ποδη­λα­σίας.

Συγκε­κρι­μένα, o Κων­στα­ντί­νος Κων­στά­ντου­ρας κατέ­κτησε ένα χρυσό (Ελι­μι­νέι­σιον), δύο αση­μέ­νια (Πόντους, Τέμπο Ρέις) κι ένα χάλκινο (200μ. Σπριντ) και ο Ανδρέας Καλα­θε­νός κέρδισε ένα αση­μέ­νιο μετάλ­λιο (200μ. Σπριντ). Προ­πο­νη­τής των αθλητών είναι ο Πανα­γιώ­της Καλα­θε­νός. Πλέον οι αθλητές του «γηραιού» θα προ­ε­τοι­μα­στούν για το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Πίστας Εφήβων, Νεα­νί­δων, Παίδων, Κορα­σί­δων που θα διε­ξα­χθεί στις 21-23 Απρι­λίου στο ΟΑΚΑ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.