ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Άνοιξε η θεματική έκθεση στο Θ/Κ Αβέρωφ ”Ναυτοσύνη στο Αιγαίο – Οι Ήρωες των Βυθών”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
233

Ξεκί­νησε η θεμα­τική έκθεση με τίτλο “Ναυ­το­σύνη στο Αιγαίο – Οι Ήρωες των Βυθών” , στο Θ/Κ Γ. Αβέρωφ (Άλσος Ελλη­νι­κής Ναυ­τι­κής Παρά­δο­σης – Φλοί­σβος – Παλαιό Φάληρο) την οποία διορ­γα­νώ­νουν  η Πολι­τι­στική Ομάδα “Αρχι­πέ­λα­γος”, σε συνερ­γα­σία με το Γενικό Επι­τε­λείο Ναυ­τι­κού (ΓΕΝ) και το Θ/Κ Γ. Αβέρωφ.

Η “σύνθετη” αυτή παρου­σί­αση περι­λαμ­βά­νει :

Έκθεση Φωτο­γρα­φίας – Ανέκ­δοτο αρχείο του Αρι­στείδη Χατζηα­ρι­στείδη (Κάλυ­μνος 1915-1992) που απα­θα­νά­τισε τους “ήρωες των βυθών”, τους σφουγ­γα­ρά­δες του περα­σμέ­νου αιώνα, τους ψαράδες, τους καρα­βο­μα­ρα­γκούς … εικόνες από την ζωή μέσα στην θάλασσα, αλλά κι έξω απ’ αυτήν !

Έκθεση Φυσικών Σφουγ­γα­ριών – Ποι­κι­λίες ειδών και μεγεθών, από διά­φο­ρες θάλασ­σες του κόσμου.

Καθη­με­ρι­νές προ­βο­λές ντο­κυ­μα­ντέρ, με θέμα το “ Ταξίδι μ’ ένα σφουγ­γα­ρά­δικο καΐκι”.

Έκθεση αντι­κει­μέ­νων – εργα­λεία σχετικά με την αλίευση και την επε­ξερ­γα­σία του σφουγ­γα­ριού

Η έκθεση λει­τουρ­γεί καθη­με­ρινά (εκτός Δευ­τέ­ρας) από τις 09.00-14.00 και τα Σαβ­βα­το­κύ­ριακα 10.00-17.00 μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Για την Πολι­τι­στική Ομάδα “Αρχι­πέ­λα­γος”

Νικ. Θ. Παπα­δό­που­λος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.