Ειδήσεις

Συνάντηση Βασ. Υψηλάντη-Κυρ. Μητσοτάκη

Αναπτυξιακές πολιτικές που θα βάλουν και πάλι τα νησιά μας σε αναπτυξιακή τροχιά

Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Η συνάντηση, η δεύτερη από της εκλογής του νέου προέδρου, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και με θεματική την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα θέματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα.

Ο κ. Υψηλάντης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ακρίβεια που μαστίζει τα νησιά, που εφαρμόζονται σήμερα οι εξισωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, καθώς επίσης και για την τακτική απαξίωσης του νησιωτικού χώρου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την αναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ που θα απογειώσει οικονομικά τα νησιά μας. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον  τ. βουλευτή ότι, από τη νέα του θέση, θα εντείνει τις προσπάθειές του για την εφαρμογή πολιτικών που όχι μόνον θα μειώνουν δραστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Δωδεκάνησα αλλά θα τους δημιουργούν προϋποθέσεις αληθινής ανάπτυξης.

Ο κ. Υψηλάντης μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΝΔ, επισκέφθηκε  και συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα, τον προσωπικό του φίλο  Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου