Δικογραφία σε βάρος δύο τοξικομανών για ληστεία σχημάτισαν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Κατόπιν ερευνών διαπιστώθηκε συγκεκριμένα ότι οι Δ. Λ. του Κ. 41 ετών και Α. Κ. του Λ. 41 ετών, επιτέθηκαν την 25η Απριλίου 2017 το μεσημέρι σε 40χρονο ημεδαπό και με τη χρήση βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα-αντικείμενα.
Οπως έγραψε η “δημοκρατική” ο 40χρονος είχε μεταβεί συγκεκριμένα στην πρόνοια του Δήμου Ρόδου για την διεκπεραίωση προσωπικής του υπόθεσης και εκεί δέχτηκε όπως είπε χτύπημα από άγνωστο πρόσωπο στο κεφάλι και εν συνεχεία ο δράστης και άλλα πρόσωπα του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και 35 ευρώ.
Το θύμα αναγνώρισε τους δύο δράστες οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο 40χρονος πριν να εισέλθει στα γραφεία της πρόνοιας κρατούσε ένα μπουκάλι με μπύρα το οποίο και άφησε μισογεμάτο.
Κάποιος πήρε την μπύρα και όταν το αναζήτησε ο 40χρονος τους απηύθυνε τον λόγο με αποτέλεσμα να υπάρξει μεταξύ τους διαπλικτισμός και στην πορεία συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν κι άλλα πρόσωπα.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 40χρονος έχασε το κινητό του και τα χρήματα, όπως υποστήριξαν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ