Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ρόδου «Έλαφος», Παναγιώτης Νικολάου και Δανιήλ Κελεπέρας στον Γύρο Θυσίας 2015 που διεξήχθη στην Πάτρα το διήμερο 24-25 Μάρτιου, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και τις δυο ημέρες.

Την πρώτη ημέρα στην ατομική χρονομέτρηση 11χμ και σε μια από της πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα, αλλά με 6 μποφόρ αέρα που δυσκόλεψε πολύ τους αθλητές ,ο Παναγιώτης Νικολάου τερμάτισε στην 27η θέση και ο Δανιήλ Κελεπέρας στην 31η από 90 αθλητές. Την δεύτερη ημέρα έγινε ο αγώνας αντοχής 100χμ με εκκίνηση στο λιμάνι της Πάτρας και τερματισμό στο μνημείο ηρώων στα Καλάβρυτα, εν μέσω ασταμάτητης βροχής. Μάλιστα, μετά την εκκίνηση και όσο «ανέβαιναν» οι αθλητές τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα λόγω του υψόμετρου και της χαμηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε. Οι πτώσεις ήταν αρκετές, καθώς και πολλά τα σκασμένα λάστιχα, λόγω του γεγονότος ότι ο δρόμος είχε γεμίσει με πέτρες από την βροχή. Ο Παναγιώτης Νικολάου στο 80χμ έμεινε από λάστιχο και λόγω του κρύου (4 βαθμοί Κελσίου) αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Ο Δανιήλ Κελεπέρας από την πλευρά του τερμάτισε στην 39η θέση.

Συνοδός ήταν ο προπονητής της ομάδας του Έλαφου κ. Κελεπέρας. Ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ τον ΠΟΠ Πατρών για την φιλοξενία καθώς και τους χορηγούς του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ