Τοπικές Ειδήσεις

Φύτευση – καλλωπισμός 10ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Παντελεήμονα Ρόδου

Το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με την Εθελοντική ομάδα ΕΟΠΚ
– CBR  Δωδ/σου  και τον Δήμο Ρόδου διοργανώνουν την φύτευση και τον  καλλωπισμό του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα την Παρασκευή  1/2/2019 στις 10:30 π.μ.

Σκοπός αυτής της δράσης, εκτός από τον εξωραϊσμό του σχολείου είναι να  μυήσει τα παιδιά σε περιβαλλοντικά θέματα και θέματα εθελοντισμού αφού τα φυτά, θα φυτευτούν από τα ίδια τα παιδιά. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν και πολλά παιδιά προσφύγων του νησιού μας και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία σε αυτή την δράση.

Στην προσπάθεια αυτή θα παραβρεθούν ο πρόεδρος του Περιφερειακού φυτωρίου και Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, τα μέλη του Δ.Σ. του Φυτωρίου όπως επίσης ο πρόεδρος της  ΕΟΠΚ- CBR κ. Ντίνος Μαντικός, μέλη της ομάδας και εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου.

Θα φυτευτούν 50 καλλωπιστικά δενδρύλλια όπου θα διακοσμήσουν τον προαύλιο χώρο του σχολείου.

 

 

Ο  Πρόεδρος

 

 

Μιχαήλ   Μπαριανάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ