Τοπικές Ειδήσεις

Χ. Κόκκινος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση να στηρίξει την Εκπαίδευση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις 29 και 30.1.2019, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Μέγαρο Μουσικής (Αθήνα), παρουσία του αντιπροέδρου της Ε.Ε. Jyrki Katainen με θέμα «Απασχόληση – επενδύσεις – επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.».

Στην παρέμβασή του ο κ. Χ. Κόκκινος επεσήμανε τις αλλαγές που υπάρχουν στα επαγγέλματα, όπου αρκετά παραδοσιακά χάνονται και καινούρια εμφανίζονται και τόνισε το δικαίωμα του κάθε πολίτη και την κοινωνική ανάγκη να εργάζεται.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να επενδύσει περισσότερα χρήματα στην Παιδεία, στην έρευνα και στην καινοτομία και να δώσει κίνητρα στην επιχειρηματικότητα, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027 για τη χώρα μας θα πρέπει να έχει πρωταρχική του κατεύθυνση τον τομέα της απασχόλησης, διότι μόνο έτσι θα μείνουν οι νέοι στον τόπο μας και θα αξιοποιηθεί το ενεργό δυναμικό της Ελλάδας, που ταλαιπωρείται από τη δεκάχρονη οικονομική κρίση και πολιτικές περικοπών των κοινωνικών αγαθών.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου