Τοπικές Ειδήσεις

Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ. Μανώλης Μαρκόπουλος στην Eνωση Ξενοδόχων Pόδου

Την Κυριακή 26η Ιανουαρίου 2020, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Ο εν ενεργεία πρόεδρος Μανώλης Μαρκόπουλος, επανεξελέγη πανηγυρικά. Τα υπόλοιπα δεκαπέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία θα κληθούν να υπηρετήσουν την ΕΞΡ για την επόμενη τριετία είναι κατά αλφαβητική σειρά οι κάτωθι:
2. Γερονικόλας Νικόλας του Εμμανουήλ
3. Γεωργαλλίδης Γεώργιος
4. Ιωαννίδης Παναγιώτης
5. Καλλιουδάκης Κωνσταντίνος
6. Καντής Νικόλαος
7. Καπετανάκης Νικόλαος
8. Κωνσταντινίδης Αθηναγόρας
9. Μηνέττος Κωνσταντίνος
10. Παλλάς Στέφανος
11. Παπαβασιλείου Ιωάννης
12. Πασσάλης Αλέξανδρος
13. Σβυριάδης Θωμάς
14. Σταματιάδη Αυγή
15. Χατζηλαζάρου Ανδριάνα
16. Χατζής Ιωάννης
Με τους τρεις αναπληρωματικούς:
1. Κρεσταινίτη Γεώργιο
2. Μπρόκο Ιωάννη και
3. Σουλούνια Σακελλάριο
Η ΕΞΡ θα εκπροσωπηθεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με έντεκα μέλη, τον ενεργεία πρόεδρο Μανώλη Μαρκόπουλο και τα ακόλουθα δέκα μέλη:
1. Ιωαννίδης Παναγιώτης
2. Καλλιουδάκης Κωνσταντίνος
3. Κωνσταντινίδης Αθηναγόρας
4. Μηνέττος Κωνσταντίνος
5. Παπαβασιλείου Ιωάννης
6. Πασσάλης Αλέξανδρος
7. Σβυριάδης Θωμάς
8. Σταματιάδη Αυγή
9. Χατζηλαζάρου Ανδριάνα
10. Χατζής Ιωάννης
Ο πρόεδρος Μανώλης Μαρκόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε: «Έχω επανειλημμένως τονίσει ότι δεν πρόκειται για τον Ροδίτη Ξενοδόχο αλλά για το Ροδίτικο Ξενοδοχείο που δίνει ζωή στην τοπική οικονομία, εργασία και κοινωνία. Οι εκλογές τελείωσαν, η κάλπη έκλεισε και όλοι μαζί ξεκινάμε τον αγώνα που θα μας πάει μπροστά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».
Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι ο μεγαλύτερος εργοδοτικός φορέας της Ρόδου και η μεγαλύτερη Ένωση Ξενοδόχων της χώρας. Προσδοκά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου