Στο δημοτικό θέατρο, στις 24 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμος Ρόδου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. συνδιοργάνωσαν με τους τέσσερις ομίλους τένις του νησιού μας ,την καθιερωμένη πλέον, ετήσια βράβευση των αθλητών –αθλητριών, και συνέδραμαν, όπως αρμόζει, στην ανάδειξη και επιβράβευση των επιτυχιών των νεαρών και όχι μόνο αθλητών που ασχολούνται με το τένις στο νησί μας .
Το 2017 υπήρξε μια χρόνια που βρίσκει την τενιστική Ρόδο σε υψηλότατο επίπεδο ενώ η συλλογική προσπάθεια και των τεσσάρων ομίλων του νησιού αποδίδει καρπούς.
Πέντε τοπικά τουρνουά διοργανώθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς στους τέσσερις ομίλους του νησιού. Ενώ διεξήχθηκαν, ένα Περιφερειακό στην Κω τον Μάιο και ένα στη Ρόδο τον Νοέμβριο, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τα 200 παιδιά, δίδοντας το στίγμα πως το άθλημα έχει τεράστια ακόμα περιθώρια ανάπτυξης.
Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής με την ευκαιρία της εκδήλωσης, θα ήθελε να συγχαρεί τις αθλήτριες και τους αθλητές που διακρίθηκαν, κατά την χρόνια που φεύγει, όπως και τους προπονητές και διοικούντες των τεσσάρων ομίλων, για την πρόσφορα τους στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, ευχόμενος παράλληλα περισσότερες επιτυχίες και μεγαλύτερη πρόοδο στις επιδόσεις τους, κατά το νέο έτος, υποσχόμενος, ότι θα σταθεί στο πλάι τους και σε μελλοντικές δράσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ