Πολιτιστικά

Η Caterplus υπερήφανος χορηγός του 3ου Local Gourmet Festival

Η Caterplus δηλώνει υπερήφανος υποστηρικτής της μεγάλης γιορτής της σύγχρονης ροδίτικης κουζίνας, του 3ου Local Gourmet Festival που θα διεξαχθεί 27-30 Ιουλίου στο Noble Gourmet Restaurant του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa στη Ρόδο.

Διαγράφοντας εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία σε εστιατόρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τέσσερις καταξιωμένοι Έλληνες Chef [ Μιχάλης Νουρλόγλου, Γκίκας Ξενάκης, Μανώλης Παπουτσάκης, Παύλος Κυριάκης ] καταθέτουν τις δικές τους εμπειρίες και τη δική τους οπτική για την ελληνική κουζίνα μέσα σ’ ένα “γαστρονομικό διάλογο με τη ροδίτικη κουζίνα” την οποία εκπροσωπεί η ομάδα του Noble [ Γιώργος Τρουμούχης, Σπύρος Κουγιός ].

Έχοντας αποσπάσει δύο χρυσούς σκούφους αλλά και το βραβείο Ελληνικής κουζίνας, το εστιατόριο Noble Gourmet Restaurant στη Ρόδο αποτελεί ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας συμβάλλοντας ενεργά στην μετεξέλιξη της ροδίτικης γαστρονομίας καθώς και στην ανάδειξη των τοπικών πρώτων υλών.

Μέσα από την αρωγή της, η Caterplus παραμένει πιστή στο όραμά της που έχει στόχο τη στήριξη των δράσεων που προάγουν την τοπική ελληνική κουζίνα και αναδεικνύουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοναδικές γεύσεις του τόπου μας.

 

 

Σχετικά με την Caterplus

Η Caterplus (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.) είναι µια σύγχρονη εµπορική εταιρεία, µε πολυετή, επιτυχή και δυναµική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίµων, ποτών και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής. Με έδρα τη Ρόδο δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της ∆ωδεκανήσου και την Κρήτη από το 1989! Στόχος μας η ολοκληρωμένη υποστήριξη των επαγγελματιών της εστίασης και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους μέσα από προϊόντα, προτάσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου